Cat rijwerk

Pon Equipment is al jarenlang leverancier van Cat machines en originele onderdelen in Nederland. Caterpillar is de enige fabriek die haar eigen rijwerk ontwerpt en produceert. Om zeker te zijn dat u het meest geschikte rijwerk krijgt voor uw machine en toepassing, zijn er verschillende soorten rijwerksytemen, zoals:
• SystemOne
• Heavy Duty
• General Duty

Wij geven graag advies over welk rijwerk het meest geschikt is voor uw Cat machine en toepassing. Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact op met uw accountmanager bij Pon Equipment, tel. +31 (0)88 7377500. 

Nylon track plates

Heeft u machines die op een moerassige ondergrond moeten werken? Wij zijn namelijk tevens exclusief dealer voor Nylon track plates van Quadrant in Almelo. 

De voordelen van nylon rupsplaten op een rij:

  • De nylon rupsplaten zijn lichter in gewicht in vergelijk met de standaard stalen rupsplaten;
  • Nylon rupsplaten kunnen wel tot 2500 mm breed toegepast worden. Dit in tegenstelling tot de stalen rupsplaten die tot max. tot 900-1000 mm breedte toegepast kunnen worden;
  • Een stalen rupsplaat gaat buigen bij puntbelasting en zal krom blijven staan. Een Runaway Nylon Rupsplaat zal daarentegen weer terugveren in zijn oorspronkelijk vorm.

Kiest u voor de nylon rupsplaten, dan dient uw machine in de meeste gevallen aangepast te worden om deze brede rupsplaten te kunnen monteren. 

Heeft u vragen of wilt u de technische specificaties weten? Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact op met uw accountmanager bij Pon Equipment, tel. +31 (0)88 7377500. 

Verachtert

Om totaal aanbieder te kunnen zijn, heeft Pon Equipment partner Verachtert om u naast grondverzetmachines en bouwtechnologie ook een volledige lijn uitrustingsstukken voor alle merken en typen graafmachines en wielladers te bieden. Universeel en natuurlijk kwalitatief hoogstaand. Afgestemd op de eisen die u stelt.

De uitrustingsstukken zijn toepasbaar in de grond-, weg- en waterbouw, sloopbranche, schrootverwerking, recycling, industrie en overslag. Om lange levertijden te voorkomen kan Verachtert een groot aantal producten uit voorraad leveren.

Al meer dan 60 jaar biedt Verachtert u naast de toebehoren een uitgebreid servicepakket:
• Nieuwe uitrustingsstukken uit voorraad leverbaar
• Gebruikte uitrustingsstukken uit voorraad leverbaar
• Verhuren van uitrustingsstukken
• Reparaties
• Onderdelen
• Slijtdelen
• Speciaal op klantwens vervaardigde producten

Verachtert is tevens dealer van Engcon draai- kantelstukken, Drago mini-crushers/ scharen, Metalogenia tandsysteem, Powertilt kantelstukken en de Vantec uitrustingsstukken.

Meer informatie kunt u vinden op www.veraned.nl

SITECH

Met SITECH heeft Pon Equipment een partner voor bouwtechnologie voor aannemers van grondverzet en wegenbouw. SITECH levert de meest uitgebreide productlijn op het gebied van professionele Trimble laser en GPS machinebesturingen, variërend van systemen voor de kleinste egaliseermachine tot en met de grootste bulldozer.

Onze machinebesturing van SITECH is flexibel genoeg om uw hele vloot ermee uit te rusten. Software voor ontwerpen, Cloud oplossingen voor data synchronisatie, meet en regel apparatuur en machine besturing voor elk type bouwmachine en toepassing.

Begin met wat u nodig hebt en breidt dan naar behoefte uit. Sonic en hoeksensoren, laser, GNSS, Totaal Station... Kies de beste optie voor uw machine en toepassing. Sitech kan u verder helpen met oplossingen vanaf de tekentafel en iedere projectfase tot de oplevering.

Naast de Trimble producten levert Sitech ook MCS levelers, MCS kilvers en View Line weegsystemen.

Meer informatie kunt u vinden op www.sitechsolutions.nl

Pon Equipment Rental

Heeft u een vervangende machine nodig als er groot rijwerk onderhoud wordt gepleegd? Pon Equipment Rental biedt huurmachines aan vanaf één dag. Kwalitatief hoogwaardige machines tegen een betaalbare prijs staat hierbij centraal. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod van machines met lage CO2 uitstoot, diverse uitrustingsstukken, 3D GPS, maar ook verzekeringen en transportmogelijkheden in heel Nederland. Zo voorkomt u stilstand en heeft u de kwaliteit die u wenst om uw project succesvol af te ronden. Klik hier voor meer informatie.